Anlægsgartner

Husk at klikke på billederne i højre side.

Anlægsgartner

Vi udfører alt indenfor anlægsgartnerfaget og med høj kvalitet. Vi hjælper også med haveplaner og idé/design af haven. Så du får den have du drømmer om. Vi laver også gerne vedligeholdelsesaftaler på de grønne arealer, for både erhverv og private.
Ny anlæg
Vi udfører:
-Terrasse       -Indkørsel       -Trappe     -Støttemur     -Stensætning     -opsætning af hegn     -Plantning     -Græsåning     -Gravearbejde
Hækklipning
Hækken klippes som regel første gang i juni inden Sankt Hans og anden gang i september eller som kunden ønsker. Hvis man kun ønsker at klippe hækken en gang om året, er det en ide at vente med at klippe hækken til slutningen af juli eller starten af august. Minusset ved kun at klippe hækken en gang om året er, at det bliver mere tidskrævende, da de enkelte grene er blevet tykkere.
Græsslåning
Græsset begynder for alvor at gro i april. Vi vedligeholder græsplæner for private og erhverv som f.eks. græsklipning, ved enten fast vedligeholdelsesaftale ca. 15-20 gange årligt eller en pr. gang pris. Vi vedligeholder også græsplænen ved kantskæring, fjernelse af mos og reparation af skader i græsset, efter f.eks. muldvarpskud. (Vi er certificeret til at bekæmpe muldvarp).
Ukrudt bekæmpelse
Vi fjerner ukrudt fra bede, stier, terrasser osv. for private og erhverv ved enten fast vedligeholdelsesaftale eller en pr. gangs pris. Vi ukrudt bekæmper både med og uden sprøjtevæske (gift) efter kundens ønske. Vi har sprøjtecertifikat og bruger derved kun godkendte kemikalier og i rigtige mængder.
Beskæring
Vi beskærer både træer, buske, roser osv. Beskæring kan forekomme det meste af året, dog er der visse planter som ikke tåler at blive beskåret i vinterhalvåret. Roser skal beskæres i midten eller slutningen af april, der er risikoen for frost minimal. Andre træer beskærer vi omkrig september, men kontakt os og hør nærmere om dit træ eller din busk.